•  

Možnosti a druhy platby

 

Druh platby Popis a podrobnější informace
Hotovost - osobní odběr Platba v hotovosti na našem výdejním místě. Některé výdejní místa umožňují i platbu kartou. Bližší informace nalezneze v menu našeho e-shopu - sekce "Výdejní místa"
Dobírkou Platba v hotovosti dopravci ve chvíli doručení zásilky na Vámi uvedené dodací místo. Někteří dopravci umožňují také paltbu kartou. Nutno ověřit na www stránkách dopravce, nebo přímo u předávajícího řidiče.
Platba předem - zálohová faktura Po přijetí Vaši objednávky Vám na e-mailový kontakt obratem zašleme zálohovou fakturu, podle které zboží zapalatíte. Zboží Vám odešleme po připsání platby na náš bankovní účet.
Platební brána GOPAY - online kartou Bezpečná a rychlá úhrada. K platbě potřebujete bankovní kartu, která umožňuje platby na internetu (máte-li pochybnosti, informujte se u své banky), nebo finnanční prostředky na Vašem účtu GOPAY. Po dokončení objednávky budete přesměrováni na platební prábu GOPAY, které Vám umožní provést platbu buď přímo z vašeho GOPAY účtu, nebo z platební brány GOPAY pomocí Vaší platební karty. Platební údaje zadáváte přímo v platební aplikaci na straně GOPAY (my k nim nemáme vůbec přístup), přenos dat z Vašeho počítače je zabezpečen šifrovacím algoritmem.